Alle categoriëen

Informatie

Vaktermen en veel gestelde vragen

Frequently Asked Questions, of in goed Nederlands, veel gestelde vragen. Op deze pagina vindt u het antwoord op veel van deze vragen. U kunt boven aan de pagina op het onderwerp klikken waar u een vraag over heeft.

Bestellen

•    U kunt niet bestellen
Voordat u kunt bestellen moet u zijn ingelogd. U kunt dit doen door in het hoofdmenu op inloggen te klikken. Voordat u kunt inloggen dient u zich eenmalig te registreren.

 
•    Ik kan niet inloggen (account activeren)
Om ervoor te zorgen dat u in een veilige omgeving werkt, krijgt u wanneer u zich registreerd een mail toegezonden. Om uw account te activeren moet u op de link klikken die in deze mail is opgenomen.

Aanlevering
•    Hoe kan ik mijn bestand aanleveren?
Tijdens het bestel proces kunt u uw bestanden uploaden. Voor ieder product krijgt u de mogelijkheid om een apart bestand te uploaden. U kunt ook uw bestanden op een informatiedrager per post naar ons toe sturen.
•    Waar moeten mijn bestanden aan voldoen?
Om tot een optimaal resultaat te komen dienen uw bestanden aan een aantal voorwaarden te voldoen. Speciaal daarom hebben wij voor u een handleiding gemaakt. Door hier te klikken ziet u de volledige aanleveringsvoorwaarden.


Papier
•    Wat is FSC® papier?
FSC® staat voor Forest Stewardship Council® (vrij vertaald: Raad voor Goed Bosbeheer). De kern van het werk van FSC® is zorgen dat bossen, zowel tropische als niet-tropische, goed worden beheerd. Door het FSC-keurmerksysteem kunnen boseigenaren die zich aan de afspraken houden, zich onderscheiden van degenen die hun bos niet goed beheren. Daarnaast maakt FSC® het hout herkenbaar voor de eindgebruiker. Deze kan er zeker van zijn dat het uit goed beheerde bossen komt, doordat het hout door de hele handelsketen wordt gevolgd.
Printendruk* levert FSC®-gecertificeerd drukwerk op aanvraag. Niet al ons papier is standaard FSC® gecertificeerd maar u kunt hier altijd naar vragen.
Ons licentienummer is FSC® C016391.

Digitaal drukwerk
•    Wat is nu precies digitaal drukwerk
Digitaal drukwerk wordt gemaakt zonder tussenkomst van tussenmateriaal zoals offsetplaten. De digitale bestanden worden rechtstreeks van de computer naar de digitale pers gestuurd. Je kunt het vergelijken met met een afdruk op je eigen printer maar dan in een kwaliteit die vergelijkbaar is met conventioneel drukwerk. GoedkoopdrukwerkOnline.nl maakt zelf zijn afweging via welke productiemethode wordt geproduceerd.


 Veredeling
•    Wat is drukwerkveredeling
Om drukwerk een specifieke uitstraling te geven kun je het op verschillende manieren veredelen. Zo kun je het drukwerk veredelen met persvernis of glans- en matlaminaat.
•    All-over persvernis
Om er voor te zorgen dat het drukwerk goed blijft beschermt tegen vlekken en krassen kun je het voorzien van persvernis. Persvernis zul je op het eerste gezicht niet waarnemen.
•    Glanslaminaat
Om het drukwerk een "glossy" uitstraling te geven kun je het voorzien van glanslaminaat. Het geft een mooie uitstraling en geeft extra brilliantie aan foto's en afbeeldingen. 
•    Matlaminaat
Voor een wat ingetogener chique uitstraling kan heel goed matlaminaat worden gebruikt. Mat laminaat geeft een satijnachtige uitstraling en gevoel maar is in het gebruik wat gevoeliger voor krassen dan glanslamminaat.


PMS kleuren
•    Wat zijn PMS kleuren
PMS kleuren zijn de standaard kleuren, maar ook enig kleuren die kunnen worden gedrukt. U kunt het vergelijken met RAL kleuren wanneer u verf besteld in de verfwinkel. Anders als bij een full colour bedrukking wordt een PMS kleur speciaal gemengd en worden de kleuren vaak gebruikt in huisstijlen. Afhankelijk van het papier waarop wordt gedrukt kan de kleur verschillen. Bij een glanzende papiersoort (coated) wordt de kleur in zijn algemeen wat krachtiger en helderder. Bij gebruik van een ongestreken papiersoort (uncoated), zoals bij briefpapier, dan wordt de kleur vaak wat donderder en minder briljant. Heeft u geen PMS kleuren gebruikt dan is dat geen probleem, wij drukken uw drukwerk dan in full colour.


Betaalmogelijkheden
•    iDeal
•    Creditcard
•    Overschrijving
•    Op rekening
 
Verzendkosten
•    Verzendkosten
De verzendkosten van uw bestelling bedragen €7,50. U kunt het ook gratis ophalen op locatie: Edisonring 2, 6669NB te Dodewaard.